Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Proefstudeerdag Bestuurskunde

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding.

Foto van de campus tour

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Twee enthousiaste studenten voor de Refter.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De docenten waren heel behulpzaam en gaven goed aan hoe we ons moesten voorbereiden op de nieuwe manier van studeren.
Portret Kaylee Smits
Kaylee Smits Student Het verhaal van Kaylee
Vooral de meeloopdag vond ik heel waardevol, omdat je dan echt kan meemaken hoe het onderwijs eruit ziet.
Portret Ryan van Wijnbergen
Ryan van Wijnbergen Student Het verhaal van Ryan
Bepaalde vakgebieden, richtingen en opleidingen wegstrepen kan erg helpen met het beslissen welke richting je wel op wilt gaan.
Student Benthe Booiman
Benthe Booiman Student Het verhaal van Benthe
Ik vond het fijn dat ik op de universiteit voor een groot deel mijn eigen tijd kon invullen.
Student Joris Ganzeboom
Joris Ganzeboom Student Het verhaal van Joris
Ik wil studenten echt adviseren om op hun gevoel af te gaan bij het kiezen van een opleiding! Kies vooral een studie die JOU interessant en leuk lijkt!
portretfoto Elly André
Elly André Student Het verhaal van Elly

Studievereniging

BOW is de studievereniging van de bachelor Bestuurskunde. BOW organiseert allerlei activiteiten, zowel formeel als informeel. Nieuwsgierig? Check de website!