Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Online Platform bachelorvideo's

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Proefstudeerdag Bestuurskunde

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding.

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Ik wil studenten echt adviseren om op hun gevoel af te gaan bij het kiezen van een opleiding! Kies vooral een studie die JOU interessant en leuk lijkt!
portretfoto Elly André
Elly André Student Het verhaal van Elly
Het is echt een 'ons kent ons' gevoel en dat vind ik heel leuk.
Portretfoto Mariken Balk
Mariken Balk Student Het verhaal van Mariken
Ik vind het belangrijk dat de Radboud Universiteit naast het onderwijs ook zelfontplooiing enorm faciliteert.
Portret Charley van Enckevort
Charley van Enckevort Senior Beleidsmedewerker op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het verhaal van Charley

Studievereniging

BOW is de studievereniging van de bachelor Bestuurskunde. BOW organiseert allerlei activiteiten, zowel formeel als informeel. Nieuwsgierig? Check de website!