Ben je een huidige student? Bekijk dan de studiegids voor het programma van het huidige studiejaar.

Studieprogramma bachelor Biology jaar 2

Studiejaar
2

Tijdens het eerste semester van het tweede jaar rond je de algemene fase af. In het tweede semester wordt de inhoud van vakken meer gespecialiseerd en is er veel keuzevrijheid. Je kan een leerlijn kiezen en vakken volgen uit andere lijnen. Hierdoor maak je een keuzepakket dat bij jouw interesses past. Je kan kiezen uit vakken van alle gebieden van biologie en medische biologie. 

Over dit studieprogramma

Het cursusoverzicht is een indicatie van het studieprogramma van het academiejaar 2024-2025. Ben je een huidige student, raadpleeg dan de online studiegids voor jouw cursusoverzicht.

STUDIEGIDS

Cursusoverzicht

In het tweede jaar van de bacheloropleiding volg je verplichte vakken en kies je je eigen leerlijn. Alle vakken uit het eerste semester zijn verplicht. In het tweede semester heb je de keuze uit een groot aanbod van vakken. Er zijn zeven leerlijnen vastgesteld. Neem een kijkje op de pagina over de leerlijnen voor meer informatie. Alle beschikbare vakken van de leerlijn zijn te vinden in de online studiegids.

Totaal EC
60 EC
Keuzecursussen
P1
P2
P3
P4
Learning trajectory
  1. P3
  2. P4
Electives
  1. P3
  2. P4

Keuzecursussen zijn vakken die je kiest als onderdeel van een vooraf vastgestelde lijst van vakken binnen je leerrichting.