Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Online Platform bachelorvideo's

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De bacheloropleiding Informatica is vrij divers, met genoeg mogelijkheden om je eigen interessegebieden te verkennen en dat vind ik erg leuk!
Tim van Alten
Tim van Alten Student Het verhaal van Tim
Ethisch hacker, dat lijkt me fantastisch
Lisanne Weidmann
Lisanne Weidmann Student Het verhaal van Lisanne
Ik ben ook verliefd op de stad Nijmegen waardoor de keuze om naar de Radboud Universiteit te gaan vrij makkelijk was.
Portretfoto Pien van den Abeele
Pien van den Abeele Student Het verhaal van Pien

Maak kennis met FNWI

De missie van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is om de grenzen van wetenschappelijke kennis te verleggen door excellent onderwijs en grensverleggend onderzoek. In onderstaand filmpje krijg je een rondleiding door onze faculteit. Volg onze laatste updates op Instagram.