Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Twee enthousiaste studenten voor de Refter.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Ik zou de sfeer op de studie beschrijven als een vreedzame plek waarop iedereen wordt geaccepteerd zoals die is, dat maakt de sfeer bij CAOS uniek.
Willem Bennenbroek
Willem Bennenbroek Student Het verhaal van Willem
Vanuit CAOS heb ik een open blik meegenomen naar mijn werk.
Alumna CAOS
Celeste Bonné Landencoördinator Peru en Indonesië bij Global Exploration Het verhaal van Celeste
Doordat ik mijn gevoel en interesses gevolgd heb, kan ik nu met trots zeggen een baan gevonden te hebben die bij mij past.
Alumna CAOS
Evy Dassen Projectassistent van het LHBTI-projectteam binnen Team Inclusie en Diversiteit van Movisie Het verhaal van Evy
Het leukste vind ik dat je situaties probeert te begrijpen door de ogen van de mensen die je bestudeert en die zich werkelijk in die situatie bevinden.
Nienke Pieters
Nienke Pieters Alumnus Het verhaal van Nienke

Social media

Volg de Faculty of Social Sciences op Instagram.