Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Twee enthousiaste studenten voor de Refter.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Lunchlezing minor Data Science

Lunchlezing minor Data Science

Data speelt een grote rol in bijna elke wetenschappelijke discipline, het bedrijfsleven en overheidsorganisaties.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Ik vind de sfeer binnen de opleiding erg prettig. Zeker met de werkgroepdocenten kom je gemakkelijk in contact en kun je terecht voor al je vragen.
Portretfoto Isa Ebus
Isa Ebus Student Het verhaal van Isa
Vooral het leren van begrijpen van verschillende standpunten is in mijn werk iets wat ik heel veel toepas.
Portret Julia Draaisma
Julia Draaisma Beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit Het verhaal van

Studievereniging

De ESV is de studievereniging van de bachelor Economie en Bedrijfseconomie. De ESV organiseert allerlei activiteiten, zowel formeel als informeel. Nieuwsgierig? Check de website!