Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Proefstudeerdag Geografie, Planologie en Milieu

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Ik ervaar de sfeer binnen de opleiding als heel gezellig en open.
Carmen Aalberts
Carmen Aalberts Student Het verhaal van Carmen
De wereld staat niet stil en blijft veranderen, kijk naar energie, klimaat en mobiliteit.
Joost Reumkens
Joost Reumkens Alumnus Het verhaal van Joost
Er wordt op de uni verwacht dat je veel meer aan zelfstudie doet, maar hierin word je goed begeleid.
Aimée van Zutphen
Aimée van Zutphen Student Het verhaal van Aimée

Studievereniging

Mundus is de studievereniging van de bachelor Geografie, Planologie en Milieu. Mundus organiseert allerlei activiteiten, zowel formeel als informeel. Nieuwsgierig? Check de website!