Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Studiekeuze is een combinatie van persoonlijke voorkeuren en gedroomde perspectieven.
Ronald Blankenborg
Ronald Blankenborg Universitair docent Het verhaal van Ronald
Bij GLTC leer je twee talen, en hoewel dat soms een uitdaging is geeft het ook voldoening.
Bram Liebe
Bram Liebe Student Het verhaal van Bram
De studie wordt gevormd voor en door enthousiastelingen, die niet nadenken over wat het vangt maar of ze plezier hebben in wat ze doen.
Geerten den Hertog
Geerten den Hertog Student Het verhaal van Geerten
De Radboud Universiteit is een van de weinige universiteiten in Nederland waar je klassieke talen kunt studeren.
Teun Pons
Teun Pons Student Het verhaal van Teun

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture & History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.

Online proefstudeerdag

Wil je ervaren hoe het is om Griekse en Latijnse Taal en Cultuur te studeren? Doe dan mee met de online proefstudeerdag. Je kunt op ieder moment van de dag starten.

Deelnemen