Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Als IPS-student kun je goed onderbouwd meepraten over debatten die gaan over het Midden-Oosten en over religie en cultuur.
'De eerste keer dat ik de openbare oproep tot het gebed hoorde galmen vanuit verschillende minaretten door de stad, werd ik verliefd.'
Portretfoto Swaen Beckers
Swaen Beckers Student Het verhaal van Swaen
Waarom kun je als moslim niet zomaar een huis kopen?
Rachida Talal-Azimi
Rachida Talal-Azimi Promovenda Het verhaal van Rachida
Ik wilde graag vaardiger worden met de Arabische taal en mij verdiepen in de belevingswereld van moslims.
Portretfoto Stijn Boekholt
Stijn Boekholt Alumnus Het verhaal van Stijn
Wat ik in elk geval meeneem van mijn studie is het belang van het houden van een open mind en het horen van ieders kant van het verhaal.
Portret Flore Sips
Flore Sips Alumnus Het verhaal van Flore

Sociale Media

Volg onze faculteit op diverse sociale media:

Faculteitsvereniging Awaz

Awaz is sinds 2005 de faculteitsvereniging van de opleidingen Theologie, Religie, politiek en samenleving (Religiewetenschappen) en Islam, politiek en samenleving. De naam Awaz betekent in verschillende landen: geluid, gerucht, muziek en wat er gaande is.
De naam staat symbool voor een vereniging die actief wil zijn onder studenten en medewerkers. De vereniging ziet het als haar kerntaak om als een bindende factor tussen studenten en medewerkers te fungeren binnen de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen.

Elke maand worden er verschillende gezellige activiteiten georganiseerd, waaronder de maandelijkse lunch, borrel en lezingen. Ook worden er andere grote, interessante activiteiten georganiseerd zoals studiereizen (in het verleden onder andere Israël, Syrië en Nepal) maar ook activiteiten als een bezoek aan de Vrijmetselarij of een alumnidag.

Ook zijn studenten altijd welkom in de Awazkamer, waar je kunt studeren of lekker kan bijkletsen met medestudenten.
Kom vooral eens langs in de Awazkamer (E14.18) of neem een kijkje op onze social media!

Instagram: @faculteitsverenigingawaz
Facebook: Faculteitsvereniging Awaz 

Wil je je al inschrijven? https://www.fv-awaz.com

Logo Awaz
Logo Awaz
Studiereis Awaz
Studiereis Awaz