Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Platform bachelorvideo's

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag op 25 maart iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Wat mij aanspreekt in mijn bachelor is de expertise en betrokkenheid van de professoren.
Simone Zeguers
Simone Zeguers Student Het verhaal van Simone
Uiteindelijk haalden de kleinschaligheid, de hoge kwaliteit van het onderwijs en de sfeer op de universiteit in Nijmegen me over om hier te gaan studeren
Sem Winkel, student
Sem Winkel Student Het verhaal van Sem
Je leert een nieuwe taal, maakt vrienden van over de hele wereld en leert jezelf goed kennen.
Ik zal nog mijn hele leven met veel plezier terugkijken op mijn tijd in het buitenland en ik zou iedereen aanraden hetzelfde te doen!
Portret Doris Hattink
Doris Hattink Student Het verhaal van Doris
We ontdekken de wereld van de kunstgeschiedenis niet alleen vanuit de collegebanken, maar ook in het echt tijdens excursies.
Veerle Klaassen
Veerle Klaassen Student Het verhaal van Veerle
Je kent al je medestudenten en we zijn allemaal bezig met iets wat we interessant vinden. Dat schept een band.
Elze van der Vies
Elze van der Vies Student Het verhaal van Elze
Het bekijken en analyseren van de foto’s vind ik juist interessant. Zelf creatief zijn is dus niet nodig.
Portret Pim Lohman
Pim Lohman Student Het verhaal van Pim

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.