Eva van Bladel

Eva van Bladel
Door de meeloopdag krijg je echt het gevoel van een dag aan de RU studeren en je leert gelijk al toekomstige studiegenoten kennen!
Naam
Eva van Bladel
Opleiding
Kunstgeschiedenis
Startdatum studie
Einddatum studie

Eva studeert Kunstgeschiedenis.

Hoe ben jij bij de opleiding Kunstgeschiedenis terechtgekomen?

Ik heb de open dag bezocht en een dag meegelopen met een student, vooral dat laatste was voor mij doorslaggevend. Door de meeloopdag krijg je echt het gevoel van een dag aan de RU studeren en je leert gelijk al toekomstige studiegenoten kennen!

Hoe ervaar je de sfeer binnen de opleiding?

De sfeer binnen de opleiding is ontzettend goed. Doordat het een kleinere studie is, kennen de docenten jou persoonlijk en ken jij zelf vrijwel iedere medestudent. 

Ben je ook betrokken bij de studievereniging?

De studievereniging organiseert voor iedereen wat. Vorig jaar heb ik als lid van de activiteitencommissie van alles georganiseerd; van een gala tot een middag schaatsen. De activiteiten zijn laagdrempelig en erg gevarieerd, waardoor je op verschillende manieren je medestudenten kan leren kennen.

Wat vind je leuk aan Nijmegen?

Nijmegen is een erg prettige stad om te wonen, mensen zeggen ook vaak dat het een 'dorpsgevoel' heeft: je komt vaak bekenden tegen en je leert de stad snel kennen omdat het niet ontzettend groot is. Vooral het feit dat er veel studenten wonen maakt het erg gezellig!