Wout Arets

Portret Wout Arets
De bachelor was voor mij een periode van studie, sociale ontwikkeling en groei.
Naam
Wout Arets - Creative director
Opleiding
Nederlandse Taal en Cultuur
Einddatum studie

Oud-student Wout Aerts over de bachelor Nederlandse Taal en Cultuur.

'De bachelor was voor mij een periode van studie, sociale ontwikkeling en groei. Daarin was het voor mij de zoektocht van waar het allemaal toe ging leiden de grootste uitdaging.

Inmiddels werk ik als creative director, dit doe ik freelance. M’n werk bestaat uit het maken van campagnes voor merken en bedrijven. De meest relevante kennis die van pas komt is de algemene ontwikkeling die ontzettend is vergroot tijdens de studie. Daarbij ook de ontwikkeling van analytisch, maar vooral slim kunnen lezen, schrijven en bovenal denken.

Mijn werk vind ik interessant omdat het divers is: je werkt constant op andere projecten. Daarbij moet je echt weten wat er speelt in de wereld en de maatschappij zodat je merken en bedrijven kunt helpen om relevant te zijn voor hun doelgroep. Maar dit dan wel op een creatieve manier.

Heb je nog een tip voor toekomstige studenten? Ontmoet veel mensen en wees aardig. Werk veel aan eigen projecten naast je studie. Blijf jezelf ontwikkelingen, ook op andere gebieden naast je studie.'