Bacheloropleidingen

Resultaat 1 - 20 van 51 resultaten
 • Algemene Cultuurwetenschappen

  Ben jij benieuwd naar het grotere plaatje? Wil je een kunstwerk bekijken in de context van de tijd, cultuur en samenleving, en er verschillende hedendaagse kritische perspectieven op loslaten? Dan is Algemene Cultuurwetenschappen iets voor jou!

 • Amerikanistiek

  Hoe kunnen in één land zowel Obama als Trump worden gekozen? Waarom is de Amerikaanse cultuur zo creatief en dynamisch? Hoe kan het dat Amerikanen zo trots zijn op hun diversiteit, maar hierover ook strijd is? Interesse? Kies dan American Studies!

 • Artificial Intelligence

  Ben je geïnteresseerd in zowel menselijke cognitie als informatica? Wil jij de menselijke intelligentie ontrafelen en deze nabootsen in slimme computers en systemen? Dan is onze bacheloropleiding Artificial Intelligence echt iets voor jou!

 • Arts and Culture Studies

  Heb je een passie voor cultuur? Sta jij vooraan in de rij bij muziekfestivals, theatervoorstellingen en in de bioscoop? Ben je klaar om deel te nemen aan het sociale en politieke debat over kunst? Dan is Arts and Culture Studies wellicht iets voor jou.

 • Bedrijfskunde

  Hoe kunnen organisaties staande blijven in een continu veranderende omgeving? Hoe kunnen menselijke interacties geoptimaliseerd worden om de sociale en economische waarde van bedrijven te vergroten? Ontdek het in de Bachelor Bedrijfskunde.

 • Bestuurskunde

  Klimaat. Woningmarkt. Armoede. Met Bestuurskunde leer je maatschappelijke vraagstukken kritisch bekijken en analyseren: wat is de rol van beleid, bestuur en organisatie in dit soort vraagstukken? En je leert hoe het anders kan, zodat jij écht impact hebt in de wereld van morgen.

 • Biologie

  Wil jij weten hoe klimaatverandering biodiversiteit verandert? Gefascineerd door evolutie, het menselijk brein, genetica, de opsporing en behandeling van ziektes, en ecologie? Dan is de Engelstalige bacheloropleiding Biologie precies wat je zoekt.

  Aanmelddeadline: 15 januari

 • Biomedische Wetenschappen

  Gezondheidszorg is meer dan patiënten genezen. Biomedici willen ziektes begrijpen want pas dan kun je beter behandelen of voorkomen. Je bestudeert ziektes van molecuul tot populatie. Met jouw nieuwsgierigheid kun je de gezondheidszorg verbeteren.

 • Communicatie- en Informatiewetenschappen

  Hoe zet je communicatie effectief in bij het zakendoen met internationale bedrijven? Hoe lanceer je een reclamecampagne in verschillende landen? Met deze vragen ga je tijdens de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de slag.

 • Communicatiewetenschap

  Media zijn overal en altijd aanwezig, snelle ontwikkelingen op dit gebied vragen om expertise. Wij leren je hoe media ingezet worden om mensen te informeren, beïnvloeden en entertainen. Word jij de communicatieprofessional die de wereld nodig heeft?

 • Comparative European History

  Wil je begrijpen hoe het verleden de wereld waarin je leeft heeft gevormd? Wil je kritisch nadenken over jouw plaats in de samenleving, in relatie tot andere delen van Europa en daarbuiten? Dan is Comparative European History echt iets voor jou.

 • Computing Science (Informatica)

  Informatica heeft ons leven drastisch veranderd. Stel je eens een leven voor zonder smartphone, laptop of internet. In deze opleiding leer je maatschappelijke problemen op te lossen door slimme en veilige digitale hulpmiddelen te creëren.

 • Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

  In de bacheloropleiding CAOS bestudeer je culturele diversiteit en sociale ongelijkheid. Dichtbij én ver weg. Wil jij mensen met een andere sociale en culturele achtergrond vanuit hun perspectief begrijpen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

 • Duitse Taal en Cultuur

  Tijdens deze bacheloropleiding leer je alles over de rol van Duitsland in de wereld, op cultureel en politiek gebied, in de geschiedenis en in de economie. Je onderzoekt interculturele communicatie en duikt in de Duitse taal en cultuur.

 • Economics and Business Economics (in English)

  Ben je geïnteresseerd in financieel management, wisselkoersen en de wereldeconomie? Dan is Economics and Business Economics misschien iets voor jou. Je houdt je niet alleen met cijfers bezig, maar ook met psychologie, sociologie en politiek.

 • Economie en Bedrijfseconomie

  Hoe kunnen we CO2-uitstoot verminderen zonder de welvaart van de samenleving of de winstgevendheid van bedrijven te schaden? Hoe maken individuen en organisaties bepaalde keuzes en is er ruimte voor verbetering? In de opleiding Economie en Bedrijfseconomie leer je complexe economische situaties en

 • Engelse Taal en Cultuur

  Door de toenemende internationalisering wordt de Engelse taal steeds belangrijker. Het is de taal van de wetenschap, de politiek en het bedrijfsleven. Met de opleiding Engelse Taal en Cultuur word je een expert op dit gebied.

 • European Law School

  Onze wetgeving wordt beïnvloed door het recht van andere landen, de EU en het internationale recht. Bij European Law School leer je letterlijk over grenzen heen te kijken. Hoe draagt het Nederlandse recht bij aan internationale wetten, en andersom?

 • Filosofie

  Tijdens de bachelorstudie Filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen leer je door de confrontatie met vele beroemde denkers gaandeweg je eigen positie beter kennen en begrijpen.

 • Franse Taal en Cultuur

  Als je interesse hebt in alles wat met de Franse taal en cultuur te maken heeft, dan is deze studie iets voor jou. Je kunt namelijk alleen een taal leren als je ook in de bijbehorende cultuur, geschiedenis en literatuur duikt.