Bacheloropleidingen

Resultaat 1 - 20 van 51 resultaten
  • Algemene Cultuurwetenschappen

    Ben jij benieuwd naar het grotere plaatje? Wil je een kunstwerk bekijken in de context van de tijd, cultuur en samenleving? Dan is Algemene Cultuurwetenschappen iets voor jou! Leer kunst en cultuur vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

  • American Studies

    Hoe kan het dat in één land zowel Obama als Trump wordt gekozen? Waarom is de Amerikaanse cultuur zo creatief en dynamisch? Hoe kan het dat Amerikanen zo trots zijn op hun diversiteit, maar hierover ook strijd is? Interesse? Kies dan American Studies

  • Artificial Intelligence

    Ben je geïnteresseerd in zowel menselijke cognitie als informatica? Wil jij de menselijke intelligentie ontrafelen en deze nabootsen in slimme computers en systemen? Dan is onze bacheloropleiding Artificial Intelligence echt iets voor jou!

  • Arts and Culture Studies

    Heb je een passie voor cultuur? Zit je graag vooraan bij muziekfestivals, theatervoorstellingen en arthousefilms? Ben je klaar om deel te nemen aan het sociale en politieke debat over kunst? Dan is Arts and Culture Studies wellicht iets voor jou.

  • Bedrijfskunde

    Bedrijfskunde is iets voor jou als je geïnteresseerd bent in management en in de turbulente en dynamische omgeving van bedrijven en organisaties. Je leert de complexiteit en dynamiek van organisaties en hun omgeving te analyseren.

  • Bestuurskunde

    Klimaat. Woningmarkt. Armoede. Met Bestuurskunde leer je kritisch kijken en analyseren: wat is de rol van beleid, bestuur en organisatie in dit soort vraagstukken? En je leert hoe het anders kan, zodat jij écht impact hebt in de wereld van morgen.

  • Biologie

    Wil jij weten hoe klimaatverandering biodiversiteit verandert? Gefascineerd door evolutie, het menselijk brein, genetica, de opsporing en behandeling van ziektes, en ecologie? Dan is de Engelstalige bacheloropleiding Biologie precies wat je zoekt.

  • Biomedische Wetenschappen

    Gezondheidszorg is meer dan patiënten genezen. Biomedici willen ziektes begrijpen want pas dan kun je beter behandelen of voorkomen. Je bestudeert ziektes van molecuul tot populatie. Met jouw nieuwsgierigheid kun je de gezondheidszorg verbeteren.

  • Business Administration (in English)

    Bij Business Administration krijg je inzicht in hoe bedrijven werken en hoe ze omgaan met interne en externe veranderingen. Je leert onderzoek te doen naar verbeterpunten in corporate management en naar de effecten van markten op bedrijven.

  • Communicatie- en Informatiewetenschappen

    Hoe zet je communicatie effectief in bij het zakendoen met internationale bedrijven? Hoe lanceer je een reclamecampagne in verschillende landen? Dit zijn vragen waarmee je tijdens de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de slag gaat

  • Communicatiewetenschap

    Media zijn overal en altijd aanwezig, snelle ontwikkelingen op dit gebied vragen om expertise. Wij leren je hoe media ingezet worden om mensen te informeren, beïnvloeden en entertainen. Word jij de communicatieprofessional die de wereld nodig heeft?

  • Comparative European History

    Wil je een kritische burger worden op nationaal en internationaal niveau? Vind je het leuk om het nieuws te volgen en wil je actief deelnemen aan grote debatten in de media? Dan is Comparative European History echt iets voor jou.

  • Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

    In de bacheloropleiding CAOS bestudeer je culturele diversiteit en sociale ongelijkheid. Dichtbij én ver weg. Wil jij mensen met een andere sociale en culturele achtergrond vanuit hun perspectief begrijpen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

  • Duitse Taal en Cultuur

    Tijdens deze bacheloropleiding leer je alles over de rol van Duitsland in de wereld, op politiek en cultureel gebied, in de geschiedenis en in de economie. Je onderzoekt interculturele communicatie en duikt in de Duitse taal en cultuur.

  • Economics and Business Economics (in English)

    Ben je geïnteresseerd in financieel management, wisselkoersen en de wereldeconomie? Dan is Economics and Business Economics misschien iets voor jou. Je houdt je niet alleen met cijfers bezig, maar ook met psychologie, sociologie en politiek.

  • Economie en Bedrijfseconomie

    Waar geven we ons geld aan uit en waarom? Moeten we de prijs verlagen omdat er zoveel concurrentie is? En waarom is die dure mobiel zo populair? Leer bij Economie en Bedrijfseconomie hoe mensen, bedrijven en de overheid economische keuzes maken.

  • English Language and Culture

    Door de toenemende internationalisering wordt de Engelse taal steeds belangrijker. Het is de taal van de wetenschap, de politiek en het bedrijfsleven. Met de opleiding English Language and Culture word je een expert op dit gebied.

  • European Law School

    Onze wetgeving wordt beïnvloed door het recht van andere landen, de EU en het internationale recht. Bij European Law School leer je letterlijk over grenzen heen te kijken. Hoe draagt het Nederlandse recht bij aan internationale wetten, en andersom?

  • Filosofie

    Tijdens de bachelorstudie Filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen leer je door de confrontatie met vele beroemde denkers gaandeweg je eigen positie beter kennen en begrijpen.

  • Franse Taal en Cultuur

    Je gaat Frans studeren omdat je interesse hebt in alles wat met de Franse taal en cultuur te maken heeft. Je kunt een taal alleen leren als je je ook verdiept in de bijbehorende cultuur, geschiedenis en literatuur.