Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar Proefstudeerdagen aan.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan zijn de Bachelor Open Dagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 november iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Je volgt zowel lessen op de Universiteit als op de HAN en je loopt ook nog eens één keer per week stage. Dat is heel veelzijdig.
Portret Frans Reijnen
Frans Reijnen Alumnus Het verhaal van
Binnen mijn jaarlaag van ongeveer vijftig á zestig studenten hebben wij veel contact met elkaar, zowel op de HAN als op de Radboud Universiteit.
Portret Linda Bekedam
Linda Bekedam Alumnus Het verhaal van Linda
Hetgeen wat mij het meest aanspreekt, is de hoeveelheid praktijk. Dat is erg typerend voor deze WO-opleiding.
Portret Raisa Nieuweweme
Raisa Nieuweweme Alumnus Het verhaal van Raisa
Ik merkte dat ik eigenlijk heel snel gewend was aan de manier van werken en dat ik na een tijdje echt een goede balans had gevonden in het werk van de universiteit en de PABO
Portret Annemieke Keersmaekers
Annemieke Keersmaekers Alumnus Het verhaal van Annemieke