Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Overigens leer ik ook weer van de studenten, met hun eigentijdse kijk op dingen verrassen ze me met waardevolle discussies en rake, scherpe visies.
Cor van Halen
Cor van Halen Senior Docent Het verhaal van Cor
Het is echt een unieke kans om een half jaar in het buitenland te studeren!
Student Psychologie
Jona Ververs Student Het verhaal van Jona
Een tip is echt om een Open Dag, meeloopdag of proefstudeerdag te volgen. Hierdoor krijg je veel meer informatie over de studie, de universiteit en de stad zelf.
Portretfoto student
Marin Kellaert Student Het verhaal van Marin
Het feit dat het een brede opleiding is en dat je zelf bepaalt waarin je je specialiseert trekt mij erg aan in de bachelor.
Portetfoto Nina Tijdink
Nina Tijdink Alumnus Het verhaal van Nina

Social media

Volg de Faculty of Social Sciences op Instagram. 

Volg een masterclass!

Op dinsdag 27 februari organiseert het Pre-University College de masterclass Psychologie: Brein in de groei. Tijdens de masterclass nemen we je mee in de wereld van de ontwikkelingspsychologie. Zit je in 4, 5 of 6 vwo? Meld je dan snel aan! Deelname is gratis.