Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Platform bachelorvideo's

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag op 25 maart iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Een tip is echt om een Open Dag, meeloopdag of proefstudeerdag te volgen. Hierdoor krijg je veel meer informatie over de studie, de universiteit en de stad zelf.
Portretfoto student
Marin Kellaert Student Het verhaal van Marin
Het feit dat het een brede opleiding is en dat je zelf bepaalt waarin je je specialiseert trekt mij erg aan in de bachelor.
Portet Nina Tijdink
Nina Tijdink Student Het verhaal van Nina
Ik vind het fijn dat Psychologie gaat over alles wat met mensen te maken heeft, waardoor je veel herkent uit je eigen leven.
Portret Emma Koenders
Emma Koenders Alumnus Het verhaal van Emma
Je doet eerst veel basiskennis op, en daarna kies je een richting die je leuk vindt.
Portret Liz Kuiper
Liz Kuiper Alumnus Het verhaal van Liz
Ik voelde me meteen thuis op de campus en ik vind dat er in de stad een gezellige sfeer hangt.
Portret Tim de Lange
Tim de Lange Alumnus Het verhaal van Tim
Aan de Radboud Universiteit heb je veel persoonlijk contact en word je meer als persoon dan als een nummer gezien.
Portret Robert van Dongen
Robert van Dongen Student Het verhaal van Robert
Je bent niet alleen bezig met het bestuderen van de theorie, maar je doet zelf ook actief onderzoek naar menselijk gedrag.
Portret Mieke van Bergen
Mieke van Bergen Alumnus Het verhaal van Mieke

Social media

Volg de Faculty of Social Sciences op Instagram.