Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Binnen de werkgroepen vind ik de sfeer erg fijn: tussen studenten onderling, maar ook in verhouding tot de werkgroepdocenten. Docenten zijn over het algemeen toegankelijk en behulpzaam.
Portretfoto Babs Nijhuis
Babs Nijhuis Student Het verhaal van Babs
Wat mij aanspreekt in de bachelor is de afwisseling tussen veel lezen, schrijven en pleiten
Portretfoto Myrthe Smits
Myrthe Smits Student Het verhaal van Myrthe
De uitdaging is vooral dat je een grote hoeveelheid stof moet verwerken die je in een half jaar leert.
Portretfoto Max van Deursen
Max Deursen Student Het verhaal van Max