Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Met onze zelf ontwikkelde ZZS tool houden we vervuilende en gevaarlijke stoffen zo veel mogelijk uit het milieu
Robin Burgers en Mick Geerits
Robin Burgers Oprichter Deconcern Het verhaal van Robin
We staan aan het begin van een enorme materialentransitie. Als we kunststoffen willen vervangen, moeten we andere combinaties van moleculen gebruiken.
Wilhelm Huck voor het periodiek systeem in het Huygensgebouw
Wilhelm Huck Hoogleraar Fysisch-Organische Chemie Het verhaal van Wilhelm
Je bouwt snel een band op met medestudenten en werkt samen om verschillende problemen op te lossen.
Luuk Scholten
Luuk Scholten Student Het verhaal van Luuk

Maak kennis met de faculteit

Onze missie als Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is om grenzen van wetenschappelijke kennis te verleggen via excellent onderwijs en baanbrekend onderzoek. In de video krijg je rondleiding door onze faculteit. Volg onze laatste updates op Instagram.