Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar Proefstudeerdagen aan.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan zijn de Bachelor Open Dagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 november iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Wat mij het meeste aanspreekt in de Bachelor Sociologie is dat je de wereld om je heen beter leert begrijpen.
Testimonial Elze Bekkers
Elze Bekkers Student Het verhaal van Elze
De sfeer is gezellig, open en gemoedelijk.
Portret Kaylee van Laanen
Kaylee van Laanen Alumnus Het verhaal van Kaylee
De opleiding spreekt mij aan omdat de link met de actualiteit steeds gelegd wordt. Allerlei historische theorieën kunnen worden gekoppeld aan hedendaagse maatschappelijke problemen.
Student Sociologie
Mo Zijlmans Student Het verhaal van Mo
Sociologie is een brede opleiding waardoor je veel mogelijkheden hebt om je te verdiepen in een thema wat jij interessant vindt.
Student Sociologie
Curtly Windster Alumnus Het verhaal van Curtly

Volg de Faculty of Social Sciences op Instagram.