Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Twee enthousiaste studenten voor de Refter.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Lunchlezing minor Data Science

Lunchlezing minor Data Science

Data speelt een grote rol in bijna elke wetenschappelijke discipline, het bedrijfsleven en overheidsorganisaties.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De opleiding was veelzijdig en maakte het mogelijk om een wereld te ontdekken waar de meeste mensen in Nederland vanwege de taalbarrière geen toegang toe hebben.
Jeroen Osinga
Jeroen Osinga Alumnus Het verhaal van Jeroen
Na mijn bachelor bood de school waar ik stage liep mij een baan aan.
Sanne Horsting
Sanne Horsting Docent op een middelbare school en NT2-docent Het verhaal van Sanne
Opeens zag ik bij de studievereniging een oproep als tolk bij de wedstrijd Ajax - Barcelona.
Dirk Lotgerink
Dirk Lotgerink Journalist, docent en voetbaltolk Het verhaal van Dirk
In mijn derde jaar ga ik een semester naar Granada, het zuiden van Spanje.
Portretfoto Liselotte Hendrikse
Liselotte Hendrikse Student Het verhaal van Liselotte
De sfeer is goed en de groep is hecht. Het is leuk om ook buiten de colleges Spaans te spreken. We ondernemen samen ook activiteiten.
Portret Joep Steinbusch
Joep Steinbusch Student Het verhaal van Joep

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture & History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.