Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Proefstudeerdag Taalwetenschap

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Als ik opnieuw zou moeten kiezen voor een bachelor, zou ik zeker dezelfde keuze maken.
Esther de Kerf
Esther de Kerf NT2-docent bij Tilburg University Het verhaal van Esther
Wat ik heel erg fijn vond aan de opleiding in Nijmegen was dat ze programmeren en statistiek aanboden: vaardigheden waar je later erg veel aan hebt.
Hugo de Vos
Hugo de Vos Computational Linguist Het verhaal van Hugo
De sfeer binnen de opleiding Taalwetenschap vind ik heel prettig. Omdat de opleiding kleinschalig is, is de drempel laag om aan docenten vragen te stellen
Florine Luijkx
Florine Luijkx Student Het verhaal van Florine
Je onderzoekt taal als fenomeen vanuit heel veel verschillende invalshoeken, wat de opleiding afwisselend maakt.
Student Teun van Zon
Teun van Zon Student Het verhaal van Teun
Ik ontwikkel een computerprogramma waarmee Duitse NT2-leerders kunnen oefenen met Nederlandse uitdrukkingen.

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture & History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.