Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Foto van de campus tour

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Twee enthousiaste studenten voor de Refter.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De analyse, het beschouwen, de perspectieven die je in kunt nemen; het is allemaal zo fascinerend en verdiepend
student Theologie Hessel Yntema
Hessel Yntema Student Het verhaal van Hessel
Je krijgt heel veel verschillende perspectieven mee en dat is ook wat ze je hier willen leren. Dat vind ik eigenlijk het leukst aan mijn studie
Thumbnail Naomi
Naomi Smith Student Het verhaal van Naomi
The idea is to get students to think in new ways.
Portretfoto Seth Bledsoe
Seth Bledsoe Universitair docent - Textuele, historische en systematische studies van het Jodendom en Christendom Het verhaal van Seth
Nu weet ik dat dit de beste keuze was die ik ooit gemaakt heb. Theologie in Nijmegen is een erg knusse opleiding en dit maakt het juist alleen maar leuker
Student Kim Zwoinski
Kim Zwoinski Student Het verhaal van Kim
Zoals je kan lezen is mijn werk erg divers. Geen een dag is hetzelfde!
Portret Chanthal Wouters
Chanthal Wouters Royal Netherlands Navy Het verhaal van Chanthal
Ik ben iemand die graag stilstaat bij de grote vragen. Wat is het goede? Wat heeft het leven voor betekenis? Zo kwam ik al snel bij Theologie uit
Portret Tabitha van Krimpen
Tabitha van Krimpen Alumnus Het verhaal van Tabitha
De optie om Theologie te gaan studeren bleef maar aan me knagen.
Portret Anne Sijbinga
Anna Sijbinga Alumnus Het verhaal van Anna

Sociale Media

Volg onze faculteit op diverse sociale media:

Faculteitsvereniging Awaz

Awaz is sinds 2005 de faculteitsvereniging van de opleidingen Theologie, Religiewetenschappen (Religie, politiek en samenleving) en Islam, politiek en samenleving. De naam Awaz betekent in verschillende landen: geluid, gerucht, muziek en wat er gaande is.
De naam staat symbool voor een vereniging die actief wil zijn onder studenten en medewerkers.
De vereniging ziet het als haar kerntaak om als een bindende factor tussen studenten en medewerkers te fungeren binnen de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen.

Elke maand worden er verschillende gezellige activiteiten georganiseerd, waaronder de maandelijkse lunch, borrel en lezingen. Ook worden er andere grote, interessante activiteiten georganiseerd zoals studiereizen (in het verleden onder andere Israël, Syrië en Nepal) maar ook activiteiten als een bezoek aan de Vrijmetselarij of een alumnidag.

Ook zijn studenten altijd welkom in de Awazkamer, waar je kunt studeren of lekker kan bijkletsen met medestudenten.
Kom vooral eens langs in de Awazkamer (E14.18) of neem een kijkje op onze social media!

Instagram: @faculteitsverenigingawaz
Facebook: Faculteitsvereniging Awaz 

Wil je je al inschrijven? https://www.fv-awaz.com

Logo Awaz
Logo Awaz
Studiereis Awaz
Studiereis Awaz