Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan.

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag op 25 maart iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

The idea is to get students to think in new ways.
Seth Bledsoe
Seth Bledsoe Universitair docent - Textuele, historische en systematische studies van het Jodendom en Christendom Het verhaal van Seth
Nu weet ik dat dit de beste keuze was die ik ooit gemaakt heb. Theologie in Nijmegen is een erg knusse opleiding en dit maakt het juist alleen maar leuker
Student Kim Zwoinski
Kim Zwoinski Student Het verhaal van Kim
Zoals je kan lezen is mijn werk erg divers. Geen een dag is hetzelfde!
Portret Chanthal Wouters
Chanthal Wouters Royal Netherlands Navy Het verhaal van Chanthal
“Het leuke aan het volgen van deze studies is de afwisseling. Het ene moment zit ik in een college Ethiek, en het volgende moment volg ik Statistiek. Die diversiteit houd je scherp en zorgt ervoor dat je breed wordt opgeleid.
Portret Tabitha van Krimpen
Tabitha van Krimpen Alumnus Het verhaal van Tabitha
De optie om Theologie te gaan studeren bleef maar aan me knagen.
Portret Anne Sijbinga
Anna Sijbinga Student Het verhaal van Anna

Sociale Media

Volg onze faculteit op diverse sociale media:

Faculteitsvereniging Awaz

Awaz is sinds 2005 de faculteitsvereniging van de opleidingen Theologie,
Religiewetenschappen en Islamstudies. De naam Awaz betekent in verschillende landen: geluid, gerucht, muziek en wat er gaande is.
De naam staat symbool voor een vereniging die
actief wil zijn onder studenten en medewerkers. De vereniging ziet het als haar kerntaak om als een bindende factor tussen studenten en medewerkers te fungeren binnen de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen.

Elke maand worden er verschillende gezellige activiteiten georganiseerd, waaronder de
maandelijkse lunch, borrel en lezingen. Ook worden er andere grote, interessante activiteiten georganiseerd zoals studiereizen (in het verleden onder andere Israël, Syrië en Nepal) maar ook activiteiten als een bezoek aan de Vrijmetselarij of een alumnidag.

Ook zijn studenten altijd welkom in de Awazkamer, waar je kunt studeren of lekker kan bijkletsen met
medestudenten.
Kom vooral eens langs in de Awazkamer (E14.18) of neem een kijkje op onze social media!

Instagram: @faculteitsverenigingawaz
Facebook: Faculteitsvereniging Awaz 

Wil je je al inschrijven? https://www.fv-awaz.com

Awaz
Studiereis Awaz
Studiereis Awaz