Voorlichting op school

We komen graag op jouw school voorlichting geven aan leerlingen om te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Voorlichting is kosteloos aan te vragen.

Stand op informatiemarkt

Organiseer je een voorlichtingsmiddag- of avond op een school? Wij kunnen een informatiestand verzorgen. Studenten van ons voorlichtingsteam geven voorlichting over opleidingen en studeren in Nijmegen.

Domeinvoorlichting opleidingen

Tijdens een domeinvoorlichting komen we op jouw school voorlichting geven over de opleidingen binnen één thema.

Workshop verschil hbo/universiteit

Studenten van de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen komen naar jouw middelbare school om een interactieve voorlichting te geven over de overeenkomsten en verschillen tussen het hbo en de universiteit.

Gaan Studeren-presentatie

In de ‘Gaan Studeren’-presentatie geven studenten van het voorlichtingsteam van de Radboud Universiteit een presentatie over wat er allemaal bij komt kijken als je gaat studeren.

Speeddaten met studenten

Tijdens een speeddate met studenten ontstaan er op een interactieve manier gesprekken tussen leerling en student die kunnen bijdragen aan het maken van de juiste studiekeuze.

Ouderpresentatie

In de Ouderpresentatie wordt de nadruk gelegd op de rol van ouders bij het studiekeuzeproces. We komen met de voorlichtingspresentatie naar jouw middelbare school.

Workshop Profielkeuze 3 vwo

Studenten van de Radboud Universiteit komen naar jouw school om te vertellen wat er allemaal komt kijken bij het maken van een profielkeuze.

Profielkeuzespel ProfiLeren

Met het profielkeuzespel ProfiLeren gaan scholieren in de klas met hun docent aan de slag met allerlei eigenschappen- , activiteiten- en beroepenkaarten. Het spel is tegen kostprijs te koop.

Studenten buiten, te voet en met de fiets

Student op school

Enthousiaste studenten kunnen op jouw school komen helpen, voor vrijwel alle schoolvakken.

Meer over Student op school