Kennismaken en testimonials van Wiskunde

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Bachelor's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar Proefstudeerdagen aan.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan zijn de Bachelor Open Dagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 november iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Dagje Meelopen

Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Wiskunde klopt altijd! Bij taal leer je regels, maar zijn er altijd uitzonderingen. Bij wiskunde werkt alles op dezelfde manier, en kan je elders ook altijd toepassen.
Mira Engel voor een krijtbord met wiskundige notaties
Mira Engel Student Het verhaal van Mira
Het contact met de docenten is erg persoonlijk: je kan altijd even langslopen met een vraag of zelfs in de pauze spontaan een gesprekje over het weekend voeren.
Wiskunde student Josje
Josje van der Laan Student Het verhaal van Josje

Volg de Faculty of Science op Instagram.