Bedankt voor je aanmelding in Studielink!

Via het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding bij de Radboud Universiteit met een studentnummer.

• Wil je nog starten tijdens het lopende studiejaar dan heb je hiervoor toestemming nodig van de examencommissie van de opleiding door middel van een ‘verzoek verlate inschrijving’. Neem hiervoor contact op met het onderwijsbureau van de opleiding.
  • Heb je een aanmelding gedaan voor het komende studiejaar, dan ontvang je vanaf juni bericht over het vervolgen van je inschrijving. Op de website kun je meer lezen over de bacheloropleiding of de masteropleiding.
  • Het kan zijn dat we via email extra documenten opvragen om jouw inschrijving af te kunnen ronden. Let op: zodra je de documenten hebt opgestuurd, worden ze bezit van de Radboud Universiteit. Stuur daarom geen originelen op, maar altijd gewaarmerkte kopieën.
  • Als je je vóór de deadline 15 januari hebt aangemeld voor de decentrale selectie ontvang je bericht van de opleiding.

Contact

Vragen? Kijk eerst of je vraag beantwoord wordt in de Digitale Studentenbalie. Voor verdere informatie, neem contact op met de Centrale Studentenbalie.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.