Bedankt voor je aanmelding in Studielink!

Via het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink ontvang je een bevestiging van je aanmelding bij de Radboud Universiteit met een studentnummer.

• Heb je na 4 uur nog geen bevestiging van je aanmelding ontvangen? Neem dan contact op met de Centrale Studentenbalie.
  • Als je nog wilt starten tijdens het lopende studiejaar, dan heb je hiervoor toestemming nodig van de toelatingscommissie van de opleiding. Om dit te regelen ontvang je uiterlijk binnen een week na aanmelding in Studielink via e-mail een verzoek om aanvullende informatie.
  • Heb je een aanmelding gedaan voor het komende studiejaar, dan ontvang je vanaf juni bericht over het vervolgen van je inschrijving. Op de website kun je meer lezen over de bacheloropleiding of de masteropleiding.
  • Het kan zijn dat we via e-mail extra documenten opvragen om jouw inschrijving af te kunnen ronden. Let op: zodra je de documenten hebt opgestuurd, worden ze bezit van de Radboud Universiteit. Stuur daarom geen originelen op, maar altijd gewaarmerkte kopieën.
  • Voor bachelors met een numerus fixus: als je je vóór de deadline van 15 januari hebt aangemeld voor de decentrale selectie, dan ontvang je bericht van de opleiding.

Contact

Vragen? Kijk eerst of je vraag beantwoord wordt in de Digitale Studentenbalie. Voor verdere informatie, neem contact op met de Centrale Studentenbalie.