Student lerarenopleiding voor de klas op middelbare school
Student lerarenopleiding voor de klas op middelbare school

Lerarenopleidingen

Wil jij leraar worden? De Radboud Universiteit biedt hiervoor verschillende mogelijkheden en routes. Zo kan je op verschillende momenten in je studie beginnen aan een lerarenopleiding. Je kunt leraar worden in het basisonderwijs of het voorgezet onderwijs. Kies de lerarenopleiding die bij jouw wensen, kwaliteiten én situatie past.

Vragen? Wij zijn er voor je!

Oriënteer je je op één van onze opleidingen en kun je advies gebruiken? De studieadviseurs zijn er voor je! Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies en begeleiding op het gebied van:

  • Het vinden van een voor jou passende route naar het docentschap
  • Toelatingseisen en -procedures
  • De inhoud van onze opleidingen
  • Studievoortgang en -vertraging
  • Persoonlijke omstandigheden
  • Praktische zaken, zoals collegegeld of studiefinanciering

Studieadviseurs alle educatieve opleidingen (behalve voor de Tweejarige Educatieve Master)

Marjanke de Bruin, Mariët Beihuisen en Fieke de Hartog
studieadviseur [at] docentenacademie.ru.nl

Inloopspreekuur

Elke maandag en vrijdag kun je tussen 12.30 uur en 13.30 uur bij ons binnenlopen. Je vindt ons op de 20e etage van het Erasmusgebouw. Bij de ingang van de Radboud Docenten Academie is een zitje waar je kunt plaatsnemen.

Een afspraak maken

Je kunt ook eenvoudig hieronder een afspraak maken met de studieadviseur. Doorgaans kun je op de maandag, donderdag en vrijdag terecht voor een afspraak op de campus. Mocht je zo snel mogelijk iemand willen spreken, dan kun je mogelijk eerder terecht als je kiest voor een telefonische of een online afspraak. Vind je geen passende afspraakmogelijkheid, dan kun je ons ook mailen om te overleggen over een ander tijdstip.

Online afspraak | Telefonische afspraak | Afspraak op de campus

 

Studieadviseurs Tweejarige Educatieve Master

Kim Oyen (Taal- en Cultuurwetenschappen en Mens- en Maatschappijwetenschappen ) en Rosa van Heesch (Bètawetenschappen)
E-mail: studieadviseur-eduma2 [at] ru.nl (studieadviseur-eduma2[at]ru[dot]nl). Of maak een afspraak met Kim.  Maak een afspraak met Rosa. Twijfel je over je toelaatbaarheid? Stuur dan eerst even een studieadviseur-eduma2 [at] ru.nl (mail )inclusief informatie over je studieachtergrond en je gevolgde vakken. We kunnen je dan beter van dienst zijn tijdens een vervolgafspraak. 

+31 24 361 55 72

Organisatieonderdeel