Stagebegeleiders

Ben je werkplekbegeleider van een student van de Eenjarige Educatieve Master, de Tweejarige Educatieve Master of de Educatieve Minor/Module? Dan vind je hier praktische informatie en documenten voor het begeleiden van onze studenten.

docent helpt leerlingen in klas

Stageplaatsing

De beste match

De Radboud Docenten Academie werkt samen met circa 200 scholen voor voortgezet onderwijs binnen 15 (aspirant-) opleidingsscholen. Ieder jaar zorgen we er samen voor dat alle studenten met een stage op één van deze scholen kan starten.

We gaan daarbij voor een kwalitatief resultaat: via de stagetool maken we de best mogelijke match tussen student en plek. Voor de zomervakantie komt de student al kennismaken. Zo kan zowel de student als de werkplekbegeleider goed voorbereid aan de stage beginnen.

Meer over stageplaatsing

Een transparant proces

Voor de stageplaatsing ontwikkelde de Radboud Docenten Academie de stageplaatsingstool. Hierin geven onze partnerscholen hun beschikbare stageplekken op en vullen studenten een profiel in. Daarna kunnen beide gebruikers alle stappen van het proces op de voet volgen. Dat maakt het plaatsingsproces van de docentenacademie toegankelijk, soepel en transparant.

Heb jij of heeft jouw organisatie ook interesse in de tool? Neem dan vrijblijvend contact op met de coördinator stageplaatsing. 
 

Naar de stageplaatsingstool

Contact

Vragen? Neem contact op met Esmée Bruggink, coördinator stageplaatsing.

Organisatieonderdeel