Trainees in Onderwijs

Trainees in onderwijs leidt leergierige en ondernemende professionals op tot docenten die grenzen weten te overstijgen en veranderingen weten te creëren in het voortgezet onderwijs.

Ben jij de docent van de toekomst?

Ben je op zoek naar een uitdagend programma waarbij je werkzaam bent in het voortgezet onderwijs, een docentenopleiding volgt én een verbredingsprogramma krijgt aangeboden gericht op leiderschap, ondernemerschap en/of onderzoek? Kies dan voor het traineeship van Trainees in onderwijs

Het traineeship

Met behulp van een traject op maat haal je binnen twee jaar een eerstegraads lesbevoegdheid, doe je waardevolle werkervaring op in de klas als docent en ontvang je direct een marktconform salaris.

Je volgt trainingen die aansluiten op jouw behoeften én zet zelf projecten op die het onderwijs verrijken. Daarvoor werk je intensief samen met oud- en medetrainees en de vele bedrijven en organisaties in ons netwerk. Je werkt actief aan je persoonlijke ontwikkeling en wordt hierbij begeleid door verschillende trainers en opleiders.

Doelgroep

Het traineeship is bedoeld en ontworpen voor ambitieuze professionals die net afgestudeerd zijn, of al een aantal jaar in het bedrijfsleven of de publieke sector werkzaam zijn, en zowel een wo-bachelor als een wo-master hebben afgerond. Ze zijn maatschappelijk betrokken en willen van betekenis zijn voor het onderwijs, juist vanuit de verbinding met het bedrijfsleven en/of maatschappelijke organisaties, zowel op regionaal als landelijk niveau.

Heb je interesse?

Kijk voor meer informatie over de inhoud van het traineeship en hoe je je kan aanmelden op de website van Trainees in onderwijs.