Zij-instromer voor de klas
Zij-instromer voor de klas

Online voorlichting zij-instroom traject

Heb je een academische vooropleiding (wo-masterdiploma)? Sta je (on[der])bevoegd voor de klas? Of wil je vanuit een andere achtergrond de overstap naar het onderwijs maken? Dan is dit traject misschien iets voor jou. Oriënteer je op de zij-instroom mogelijkheden aan de Radboud Universiteit tijdens één van de online bijeenkomsten.

Studieadviseur Marjanke de Bruin gaat tijdens een Q&A in gesprek met de deelnemers en vertelt meer over het leer-werk traject dat leidt tot een eerstegraads lesbevoegdheid.

Wat zijn de voorwaarden om toegelaten te worden? Hoe verloopt het aanmeldtraject? Hoe bemiddelt de universiteit in een onderwijsbaan? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord.

Ook hoor je van een huidige student/zij-instromer hoe hij/zij de opleiding ervaren heeft. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van eigen vragen.

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

Dinsdag 10 oktober 2023 | 19:30-20:30 uur
Donderdag 26 oktober 2023 | 19:30-20:30 uur
Vrijdag 26 januari 2024 | 16:00-17:00 uur
Maandag 26 februari 2024 | 19:30-20:30
Vrijdag 22 maart 2024 | 16:00-17:00 uur
Maandag 15 april 2024 |17:00-18:00 uur

Aanmelden online oriëntatiebijeenkomst zij-instroomtraject

* Verplicht veld
Via dit formulier kun je je aanmelden voor de online oriëntatieavond over het zij-instroom traject van de Radboud Docenten Academie.
Heb je op dit moment al een baan in het onderwijs als leraar?

Ik heb interesse om les te geven in:

Zij-instroom traject voor 18 schoolvakken:
Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Biologie, Duits, Economie, Engels, Filosofie, Frans, Geschiedenis, Godsdienst & Levensbeschouwing, Grieks & Latijn, Informatica, Kunstgeschiedenis & CKV, Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Spaans, Wiskunde.
Ik meld me aan voor de online oriëntatie bijeenkomst op:

Het zij-instroom traject, hoe ziet dat er precies uit?

  • Zij-instroom

    Een flexibel maatwerktraject naar een eerstegraads lesbevoegdheid. Heb je een bachelordiploma gerelateerd aan het schoolvak, een wo-masterdiploma én een baan in het onderwijs? Of wil je vanuit een andere achtergrond de overstap naar het onderwijs...

Contact

Heb je een vraag die niet kan wachten tot het online oriëntatiemoment? Geen probleem! We helpen je graag verder. Je kunt ook eenvoudig een afspraak maken met de studieadviseur.

+31 24 361 55 72