Aanmeldprocedure master - Nederlandse vooropleiding

Om je aan te melden voor een master moet je een inschrijfverzoek indienen via Studielink. Bekijk eerst de toelatingseisen op de opleidingspagina van de master en volg vervolgens de stappen die hieronder staan. Als de master een plaatsingsprocedure heeft, ga dan naar deze aanmeldprocedure

Stappenplan

 1. Stap 1: Doe een verzoek tot inschrijving via Studielink

  Meld je aan voor de master van je keuze via Studielink. Dit doe je door 'een verzoek tot inschrijving' in te dienen. Je kunt je al aanmelden vanaf 1 oktober voor het volgende studiejaar.

  Naar Studielink

  Heb je een bacheloropleiding aan de Radboud Universiteit gevolgd die direct toegang geeft tot de master? Dan kun je onderstaande stappen overslaan en je na aanmelding in Studielink gaan inschrijven voor de master.

 2. Stap 2: Vul de digitale vragenlijst in

  Als je vooropleiding niet automatisch toegang geeft tot de master, ontvang je op het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven de inloggegevens voor een digitale vragenlijst. Log in, vul de vragenlijst in en upload de gevraagde documenten. Zorg ervoor dat je de vragenlijst en documenten uiterlijk 1 juli indient. 

 3. Stap 3: Houd je mailbox in de gaten

  Je verzoek tot toelating wordt vervolgens in behandeling genomen. Binnen ongeveer drie weken nadat je de vragenlijst hebt ingediend, hoor je per mail of je wordt toegelaten tot de master. Er zijn drie mogelijke uitkomsten:

  1. Je wordt toegelaten.
  2. Je wordt onder voorwaarden toegelaten. Er zijn voorwaarden waar je eerst aan moet voldoen om definitief toegelaten te worden. Je ontvangt een mail over wat deze voorwaarden inhouden.
  3. Je wordt niet toegelaten. Je aanmelding in Studielink wordt ingetrokken en je kunt je helaas niet inschrijven voor deze master.

  De uitkomst ontvang je op het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven.

  Ben je toegelaten tot de master?

  Gefeliciteerd! Ga dan naar de inschrijfprocedure en volg de stappen om je definitief in te schrijven. 

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.