Studieprogramma van Besturen van Veiligheid

Studieprogramma

  • Cursussen

    In de master Bestuurskunde krijg je onderwijs via een sequentieel rooster: gedurende vier weken ben je intensief met één vak bezig dat je afsluit met een tentamen en/of paper. Na deze vier weken start je direct met het volgende vak.

    Studieprogramma Cursussen

Stage

Er is binnen de masterspecialisatie Besturen van Veiligheid aan de Radboud Universiteit ruimte om stage te lopen. Voor hulp bij het vinden van een stage kun je terecht bij Career Service.

Studeren in het buitenland

Tijdens je master heb je de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan voor studie of stage. De meeste studenten zijn erg enthousiast over hun buitenlandervaring. Je leert vanuit een andere cultuur naar dingen kijken en ontmoet nieuwe mensen; het verrijkt je als persoon. Ook staat het mooi op je cv.

Kijk op de website van Radboud International voor informatiebijeenkomsten, inspiratie, kosten, beurzen, stageplaatsen en antwoorden op veelgestelde vragen. Van studentenervaringen tot visum.

Extra uitdaging

Wil je een extra uitdaging naast je master? Vind je het interessant om vanuit verschillende hoeken van de wetenschap na te denken over maatschappelijke thema’s? Ontdek dan welke programma's Radboud Honours Academy je te bieden heeft.