Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online platform (pre-)mastervideo's

Heb je de Master Open Dag of Radboud Master's Fair gemist, of wil je de belangrijkste informatie over onze (pre-)masteropleidingen nog een keer terugkijken? Bekijk dan de voorlichtingsvideo's in ons online platform.

Master Open Dag

Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De sfeer binnen de opleiding is waar nodig serieus, maar bovenal erg gemoedelijk en prettig.
Portret Rogier van Zutphen
Rogier van Zutphen Student Het verhaal van Rogier
De gastdocenten uit de praktijk zijn erg leuk, omdat zij grappige en interessante anekdotes geven over de praktijk en een ander licht werpen op de leerstof.
Testimonial Mathilda Ariens
Mathilda Ariens Student Het verhaal van Mathilda
Een van mijn docenten heeft wel eens gezegd dat het recht net is als een bord spaghetti; als er aan dit sliertje wordt getrokken, zet dat een andere plek weer in beweging en ontstaan er knopen.
Portret Anouk Lanting
Anouk Lanting Student Het verhaal van Anouk
Het arbeidsrecht is constant aan het ontwikkelen, met groeiende Europese invloeden en het steeds belangrijker worden van bijvoorbeeld flexwerkers.
Portret Liza Fiolet
Liza Fiolet Student Het verhaal van Liza
Met de master Burgerlijk recht kan je nog veel kanten op. Dat maakt de master in zijn algemeenheid altijd relevant en belangrijk.
Portret Luc Cuijpers
Luc Cuijpers Student Het verhaal van Luc
In de master heb je veel vrijheid in het samenstellen van je vakkenpakket, dus je kiest wat je zelf interessant vindt.
Portret Corine Dokkum
Corine Dokkum Contract Manager bij bol.com Het verhaal van Corine
De samenleving heeft altijd behoefte aan goed opgeleide juristen die de vertaalslag kunnen maken van het recht naar de praktijk.
Portret Maarten Finkers
Maarten Finkers Junior Associate bij Bird & Bird Het verhaal van Maarten