Business Administration

Ons programma in Business Administration is ontworpen om jou de vaardigheden bij te brengen om organisatiestrategieën en -structuren te ontwerpen en te implementeren met als doel sociale en economische waarde te creëren. De focus ligt op verantwoordelijke organisaties, waarbij de nadruk wordt gelegd op manieren waarop organisaties omgaan met meerdere stakeholders om duurzaam te presteren. Binnen de master Business Administration heb je de keuze uit negen masterspecialisaties.

Specialisaties

 • Business Analysis and Modelling

  Wil je formele methoden en modellen leren toepassen, met de focus op zowel de analytische als sociale aspecten van besluitvorming? Word een expert in het ontwikkelen van simulatiemodellen die waardevol zijn bij ontwerp en evaluatie van strategieën.

 • European Master in System Dynamics

  Leer hoe je een systeemdynamisch model bouwt en toepast op diverse complexe, reallife problemen en hoe je het modelbouwproces zo faciliteert dat er een strategische verandering kan worden bewerkstelligd en beleidsregels kunnen worden geïmplementeerd.

 • Gender Equality, Diversity and Inclusion in Management

  Wil je inzicht krijgen in de uitdagingen waar organisaties voor staan op het gebied van gendergelijkheid, diversiteit en inclusie? Leer interventies te ontwerpen en inhoud te geven aan de sociale verantwoordelijkheid van organisaties.

 • Innovation and Entrepreneurship

  Je leert hoe organisaties kunnen groeien door innovatie en krijgt inzicht in de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd wanneer ze een bedrijf starten in een veranderende omgeving.

 • International Business

  Deze specialisatie van Business Administration biedt je de tools en inzichten die nodig zijn om de complexe en dynamische omgevingen waarin multinationals opereren te doorgronden, door inzichten vanuit de economie en bedrijfskunde te combineren.

 • Marketing

  Marketing gaat niet alleen om de verkoop van producten of diensten, maar vooral om het creëren van waarde voor klanten en andere stakeholders. Je leert langdurige relaties op te bouwen en ook hoe deze je helpen bij belangrijke marketingactiviteiten.

 • Organisational Design and Development

  Hoe kun je organisaties zo ontwerpen en veranderen dat ze maatschappelijk verantwoorde en economisch waardevolle bijdragen leveren? Leer hoe je succesvol actie in organisaties kunt mobiliseren om hedendaagse maatschappelijke uitdagingen aan te pakken

 • Strategic Human Resources Leadership

  Wil je onderzoek doen naar kwesties op het gebied van personeel en organisatie? En wil je daar op strategisch niveau binnen een organisatie over nadenken? Leer hoe je prestaties op organisatie-, groeps- en individueel niveau kunt optimaliseren.

 • Strategic Management

  Wil je inzicht krijgen in strategische managementprocessen in de dynamische en complexe omgeving waarin organisaties opereren? Leer om te gaan met uiteenlopende stakeholdergroepen zodat je de strategie van een organisatie kunt optimaliseren.

Pre-master

Wanneer je opleidingsachtergrond je niet direct toegang geeft tot de masteropleiding Business Administration, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Een pre-masterprogramma is (meestal) een eenjarig programma (60 ECTS) speciaal ontworpen om een ​​brug te slaan tussen je vooropleiding en onze master Business Administration. Het afronden van een van deze opleidingen geeft direct toegang tot de masteropleiding.

 • Pre-master Business Administration

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Business Administration, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.