Joey Papaioannou

Joey Papaioannou
Je kunt dus daadwerkelijk een verschil maken in de wereld.
Naam
Joey Papaioannou
Opleiding
Communicatie en Beïnvloeding
Startdatum studie
Einddatum studie
Huidige functie
Campagnespecialist en docent
Vooropleiding
Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Joey Papaioannou heeft de master Communicatie en Beïnvloeding gevolgd en werkt nu als campagnespecialist en docent.

Hoe heb je de master Communicatie en Beïnvloeding ervaren?

Ik heb de master ervaren als een verdiepende en boeiende master. Samen met mijn medestudenten en de docenten zijn we op onderzoek gegaan naar de effecten van communicatie en hoe mensen en organisaties hiermee (positief) zijn te beïnvloeden. Vakken als onderzoek, storytelling en de masterscriptie waren voor mij het meest uitdagend.

Wat voor werk doe je op dit moment?

Ik ben werkzaam als campagnespecialist bij een marketingbureau en werk daarnaast als docent marketing en communicatie bij een onderwijsinstelling. Naast de vakinhoudelijke kennis, komt het onderzoekend vermogen mij het meest van pas. Zelf op zoek kunnen naar nieuwe informatie en mogelijkheden is een grote kracht. Dat heb ik op de master ook meegekregen.

Wat maakt het werken binnen dit vakgebied zo interessant en belangrijk?

De invloed van communicatie wordt vaak onderschat. In de master ontdek je dat een kleine aanpassen een groot verschil kan maken. Als communicatie- of marketingmedewerker kun jij dat verschil maken. Daarnaast is er in de master ook veel aandacht voor de positieve invloed die je kan hebben. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor minder klachten bij kankerpatiënten door de informatievoorziening aan te passen? Je kunt dus daadwerkelijk een verschil maken in de wereld.

Heb je een tip voor onze masterstudenten?

Geniet van het leren en verzamelen van informatie. Wees nieuwsgierig en zeg zo vaak mogelijk "ja".