Studieprogramma Communicatie en Beïnvloeding

Tijdens de masterspecialisatie Communicatie en Beïnvloeding volg je een aantal verplichte cursussen en heb je ruimte om vrij te besteden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een stage te lopen en schrijf je een scriptie. Je leert reflecteren op eigen en andermans communicatieve vaardigheden en advies geven over communicatiestrategieën in een organisatorische context.

Onderwijsvormen

Studieprogramma

  • Cursussen

    Het studieprogramma van Communicatie en Beïnvloeding bestaat uit 60 EC. Hier vind je een schematische weergave van het studieprogramma.

    Studieprogramma Cursussen

Studeren in het buitenland

Tijdens je master heb je de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan voor studie, stage of scriptie. De meeste studenten zijn erg enthousiast over hun buitenlandervaring. Je leert vanuit een andere cultuur naar dingen kijken en ontmoet nieuwe mensen; het verrijkt je als persoon. Ook staat het mooi op je cv. 

Kijk op de website van Radboud International voor informatiebijeenkomsten, inspiratie, kosten, beurzen, stageplaatsen en antwoorden op veelgestelde vragen. Van studentenervaringen tot visum.

Extra uitdaging

Wil je een extra uitdaging naast je master? Vind je het interessant om vanuit verschillende hoeken van de wetenschap na te denken over maatschappelijke thema’s? Ontdek dan welke programma's Radboud Honours Academy je te bieden heeft.