Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Online platform (pre-)mastervideo's

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masters en pre-masters. Meld je aan voor het online platform en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Ik vond de bachelor- en masteropleiding Communicatiewetenschap naadloos op elkaar aansluiten
Portretfoto Max Nijhof
Max Nijhof Contactmedewerker ABN AMRO Het verhaal van Max
De sfeer binnen de opleiding ervaar ik zelf als heel gemoedelijk. Het is een kleine opleiding dus je kent de studenten en docenten goed.
Portret Noortje van Zijl
Noortje van Zijl Student Het verhaal van Noortje
Een goed punt aan deze master vind ik dat er koppelingen worden gemaakt met de praktijk.
Portretfoto Miriam van Ruitenbeek
Miriam van Ruitenbeek Alumnus Het verhaal van Miriam

Studievereniging

Mycelium is de studievereniging van de masteropleiding Communicatiewetenschap. Mycelium organiseert allerlei activiteiten, zowel formeel als informeel. Nieuwsgierig? Check de website!