Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

 Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Foto van de campus tour

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Als je Communicatiewetenschap hebt gestudeerd kan je niet normaal meer over straat zonder dat je oog valt op verschillende media-uitingen.
Laurelle Spaas
Laurelle Spaas Student Het verhaal van Laurelle
Binnen de studie is er veel ruimte om je te verdiepen in je eigen interessegebieden en er wordt veel aandacht besteed aan het werkveld waar je na de studie in terecht komt.
Lott Fransen
Lott Fransen Alumnus Het verhaal van Lott
Ik vond de bachelor- en masteropleiding Communicatiewetenschap naadloos op elkaar aansluiten
Portretfoto Max Nijhof
Max Nijhof Alumnus Het verhaal van Max
De sfeer binnen de opleiding ervaar ik zelf als heel gemoedelijk. Het is een kleine opleiding dus je kent de studenten en docenten goed.
Portret Noortje van Zijl
Noortje van Zijl Student Het verhaal van Noortje

Studievereniging

Mycelium is de studievereniging van de masteropleiding Communicatiewetenschap. Mycelium organiseert allerlei activiteiten, zowel formeel als informeel. Nieuwsgierig? Check de website!