Pre-master

Pre-master Communicatiewetenschap

Wil je de masteropleiding Communicatiewetenschap volgen aan de Radboud Universiteit, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen? Door middel van een pre-master of minor kun je toegang krijgen tot de master.

Voorbereidende minor

Ben jij een wo-student die op dit moment een wo-bachelor of wo-master volgt? Dan kun je tijdens je studie een voorbereidende minor volgen die je, samen met je bachelordiploma, toegang geeft tot de één van de drie afstudeerrichtingen of het vrije programma van de master Communicatiewetenschap. Je kunt de voorbereidende minor volgen in de vrije ruimte/minorruimte van je eigen bacheloropleiding of als extra vakken tijdens je bachelor/master. Kijk hier voor meer informatie:

Voorbereidende minor Communicatiewetenschap  

Hbo-minor

De hbo-minor biedt, in combinatie met de verkorte pre-master, toegang tot de masteropleiding Communicatiewetenschap. Met het behalen van een hbo-minor hoef je na het behalen van je bachelordiploma alleen een verkorte pre-master te volgen om toelaatbaar te zijn tot de master Communicatiewetenschap (mits je voldoet aan de toelatingscriteria). Kijk hier voor meer informatie: 

Hbo-minor Communicatiewetenschap