Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Geschiedenis, Filosofie, Kunstgeschiedenis & CKV, Godsdienst & Levensbeschouwing, Aardrijkskunde of Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen halen in combinatie met een vakmaster? Dan is deze opleiding iets voor jou! De tweejarige master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een uitstekende docent van academisch niveau.

Specialisaties

 • Tweejarige Educatieve Master Aardrijkskunde

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Aardrijkskunde halen in combinatie met je vakmaster? Dan is deze opleiding iets voor jou! Deze Master integreert geografische vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Filosofie

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Filosofie halen in combinatie met je vakmaster? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een uitstekende docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Geschiedenis

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Geschiedenis halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Geschiedenis integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Godsdienst en Levensbeschouwing

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Levensbeschouwing halen in combinatie met je vakmaster? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een uitstekende docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Kunstgeschiedenis en CKV integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen

  Wil je jongeren helpen de wereld om hun heen te begrijpen en betrokken burgers te worden? Wil je tegelijkertijd politicologie en sociologie op masterniveau studeren? Dan is deze opleiding tot eerstegraads docent iets voor jou!

Pre-masters