Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen

Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans of Grieks en Latijn halen in combinatie met een vakmaster? Dan is deze opleiding iets voor jou! De tweejarige master Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een uitstekende docent van academisch niveau.

Specialisaties

 • Tweejarige Educatieve Master Duits

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Duits halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Duits integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Engels

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Engels halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Engels integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Frans

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Frans halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Frans integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Grieks en Latijn

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Grieks en Latijn halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Grieks en Latijn integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Nederlands integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Spaans

  Wil jij je eerstegraads lesbevoegdheid Spaans halen in combinatie met een vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Spaans integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

Pre-masters

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Duits

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Duits? Dan kom je wellicht in aanmerking voor deze pre-master. In de pre-master verdiep je je verder in de Duitse taal en cultuur om je voor te bereiden op de Tweejarige Educatieve Master Duits.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Engels

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Engels? Dan kom je wellicht in aanmerking voor deze pre-master. In de pre-master verdiep je je verder in de Engelse taal en cultuur om je voor te bereiden op de Tweejarige Educatieve Master Engels.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Frans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Frans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor deze pre-master. In de pre-master verdiep je je verder in de Franse taal en cultuur om je voor te bereiden op de master.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Nederlands? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master bereid je je voor op de Tweejarige Educatieve Master Nederlands.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Spaans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Spaans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor deze pre-master. In de pre-master verdiep je je verder in de Spaanse taal en cultuur om je voor te bereiden op de Tweejarige Educatieve Master Spaans.