Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen

Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid halen in combinatie met je vakmaster? Dan is deze opleiding iets voor jou! De tweejarige master Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een uitstekende docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Duits

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Duits halen in combinatie met je vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Duits integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Engels

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Engels halen in combinatie met je vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Engels integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Frans

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Frans halen in combinatie met je vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Frans integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Grieks en Latijn

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Grieks en Latijn halen in combinatie met je vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Grieks en Latijn integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands halen in combinatie met je vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Nederlands integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

 • Tweejarige Educatieve Master Spaans

  Wil je je eerstegraads lesbevoegdheid Spaans halen in combinatie met je vakmaster? De Tweejarige Educatieve Master Spaans integreert vakinhoud en vakdidactiek, waardoor je wordt opgeleid tot een docent van academisch niveau.

Pre-masters

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Duits

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Duits? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Duits om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Engels

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Engels? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Engels om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Frans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Frans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Frans om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Nederlands? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Nederlands om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Spaans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Spaans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Spaans om je voor te bereiden op het onderwijs.