Waarom de studie Filosofie van de Cognitiewetenschappen in Nijmegen?

Studeer je Psychologie, Kunstmatige Intelligentie of (Cognitieve) Neurowetenschappen en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Cognitiewetenschappen en denk voorbij de grenzen van je discipline. Je leert kritisch te reflecteren op nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied en actief de maatschappelijke consequenties daarvan te bevragen.

• Denk kritisch na over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de cognitiewetenschappen en bevraag de filosofische grondslagen van je vakgebied
  • Onze studenten beoordelen deze opleiding met een 8,3. Bron: Nationale Studenten Enquête 2022.
  • Deze opleiding kreeg van Elsevier Beste Studies 2022 een bronze medaille en werd verkozen tot beste opleiding binnen haar vakgebied.
  • Profiteer van de nabijheid van onderzoekscentra als het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour en het Max Planck Institute for Psycholinguistics.
  • De interdisciplinaire themagroep 'Cognition, Culture and Language' van de Radboud Universiteit houdt zich bezig met vraagstukken die aansluiten op jouw interesses in de Cognitiewetenschappen.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

F.C. Sophia

Studievereniging F.C. Sophia

F.C. Sophia is de studievereniging voor studenten filosofie en PPS (Philosophy, Politics and Society) van de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. F.C. Sophia organiseert filosofische en sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, lunches, weekenden weg, spelletjes- en feestavonden, barbecues en meer.

Bezoek F.C. Sophia in kamer E.16.18a (op de 16e verdieping van het Erasmus gebouw) voor filosofische discussies, vragen over de studievereniging of voor een drankje met medestudenten. Bezoek ook de website en Facebook pagina.