Waarom de studie Filosofie van de Cultuurwetenschappen in Nijmegen?

  • Onze studenten beoordelen deze opleiding met een 8,3. Bron: Nationale Studenten Enquête 2022.
  • Deze opleiding kreeg van Elsevier Beste Studies 2022 een bronze medaille en werd verkozen tot beste opleiding binnen haar vakgebied.
  • Cultuurfilosofie biedt je de kans om het begrip 'cultuur' op filosofische wijze te analyseren om zo tot een beter inzicht van dit begrip te komen.
  • Onderzoek de praktische toepassingen van deze specialisatie op de actualiteiten.
  • Profiteer van kleinschalig onderwijs en persoonlijk contact met de onderzoekers van verscheidene vakdisciplines als Filosofie, Culturele Antropologie, en Kunst- en Cultuurwetenschappen.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

F.C. Sophia

Studievereniging F.C. Sophia

F.C. Sophia is de studievereniging voor studenten filosofie en PPS (Philosophy, Politics and Society) van de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. F.C. Sophia organiseert filosofische en sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, lunches, weekenden weg, spelletjes- en feestavonden, barbecues en meer. 

Bezoek F.C. Sophia in kamer E.16.18a (op de 16e verdieping van het Erasmus gebouw) voor filosofische discussies, vragen over de studievereniging of voor een drankje met medestudenten. Bezoek ook de website en Facebook pagina.