Waarom de studie Filosofie van de Geschiedenis in Nijmegen?

• Onze studenten beoordelen deze opleiding met een 8,3. Bron: Nationale Studenten Enquête 2022.
  • Deze opleiding kreeg van Elsevier Beste Studies 2022 een bronze medaille en werd verkozen tot beste opleiding binnen haar vakgebied.
  • Profiteer van de nauwe samenwerking tussen de Faculteit der Filosofie, Religiewetenschappen, en Theologie en de Faculteit der Letteren.
  • Kijk naar de geschiedenis door een filosofische bril en ontdek nieuwe verbanden tussen historische gebeurtenissen en wijsgerige ideeën.
  • Werk bij het schrijven van je masterscriptie samen met gerenommeerde onderzoekers.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

F.C. Sophia

Studievereniging F.C. Sophia

F.C. Sophia is de studievereniging voor studenten filosofie en PPS (Philosophy, Politics and Society) van de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. F.C. Sophia organiseert filosofische en sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, lunches, weekenden weg, spelletjes- en feestavonden, barbecues en meer.

Bezoek F.C. Sophia in kamer E.16.18a (op de 16e verdieping van het Erasmus gebouw) voor filosofische discussies, vragen over de studievereniging of voor een drankje met medestudenten. Bezoek ook de website en Facebook pagina.