Waarom de studie Filosofie van de Godsdienstwetenschappen in Nijmegen?

• Onze studenten beoordelen deze opleiding met een 8,3. Bron: Nationale Studenten Enquête 2022.
  • Deze opleiding kreeg van Elsevier Beste Studies 2022 een bronze medaille en werd verkozen tot beste opleiding binnen haar vakgebied.
  • Met interesses in de filosofie en religie ben je op de Faculteit der Filosofie, Theologie, en Religiewetenschappen op de juiste plek. De combinatie van deze opleidingen in één faculteit is uniek voor heel Nederland.
  • Werk samen met experts op het gebied van Filosofie van de Godsdienstwetenschappen.
  • Onderzoek de rol van religie in hedendaagse conflicten in het Midden-Oosten.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

F.C. Sophia

Studievereniging F.C. Sophia

F.C. Sophia is de studievereniging voor studenten filosofie en PPS (Philosophy, Politics and Society) van de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. F.C. Sophia organiseert filosofische en sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, lunches, weekenden weg, spelletjes- en feestavonden, barbecues en meer.

Bezoek F.C. Sophia in kamer E.16.18a (op de 16e verdieping van het Erasmus gebouw) voor filosofische discussies, vragen over de studievereniging of voor een drankje met medestudenten. Bezoek ook de website en Facebook pagina.