Waarom de studie Filosofie van de Natuur- en levenswetenschappen in Nijmegen?

• Onze studenten beoordelen deze opleiding met een 8,3. Bron: Nationale Studenten Enquête 2022.
  • Deze opleiding kreeg van Elsevier Beste Studies 2022 een bronze medaille en werd verkozen tot beste opleiding binnen haar vakgebied.
  • Kom als natuurwetenschapper in contact met theoretische analyse van de begrippen uit jouw vakgebied.
  • Profiteer van de aanwezigheid van het Center for the History of Philosophy and Science waarbij geschiedkundigen uit zowel de filosofie als de natuurwetenschappen samen onderzoek doen.
  • De nabijheid van het Radboud Universitair Medisch Centrum biedt mogelijkheden tot stages.
  • Het Institute for Science in Society onderzoekt vraagstukken die nauw bij jouw interesses aansluiten.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

F.C. Sophia

Studievereniging F.C. Sophia

F.C. Sophia is de studievereniging voor studenten filosofie en PPS (Philosophy, Politics and Society) van de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. F.C. Sophia organiseert filosofische en sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, lunches, weekenden weg, spelletjes- en feestavonden, barbecues en meer.

Bezoek F.C. Sophia in kamer E.16.18a (op de 16e verdieping van het Erasmus gebouw) voor filosofische discussies, vragen over de studievereniging of voor een drankje met medestudenten. Bezoek ook de website en Facebook pagina.