Waarom de studie Filosofie van de Rechtswetenschap in Nijmegen?

• Onze studenten beoordelen deze opleiding met een 8,3. Bron: Nationale Studenten Enquête 2022.
  • Deze opleiding kreeg van Elsevier Beste Studies 2022 een bronze medaille en werd verkozen tot beste opleiding binnen haar vakgebied.
  • Profiteer van de moderne faciliteiten in de nieuwbouw van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.
  • Cursussen als Rechtsfilosofie bieden je de kans om de kennis die je tot nu hebt verworven in ander (filosofisch) perspectief te plaatsen.
  • De Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Nijmegen wordt op verscheidene onderdelen beoordeeld als de beste van Nederland.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

F.C. Sophia

Studievereniging F.C. Sophia

F.C. Sophia is de studievereniging voor studenten filosofie en PPS (Philosophy, Politics and Society) van de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. F.C. Sophia organiseert filosofische en sociale activiteiten, zoals maandelijkse borrels, lunches, weekenden weg, spelletjes- en feestavonden, barbecues en meer.

Bezoek F.C. Sophia in kamer E.16.18a (op de 16e verdieping van het Erasmus gebouw) voor filosofische discussies, vragen over de studievereniging of voor een drankje met medestudenten. Bezoek ook de website en Facebook pagina.