Filosofie van een bepaald wetenschapsgebied

Wil je graag reflecteren op de kennis die je in je bachelorstudie hebt opgedaan? Vind je het leuk om kritisch na te denken over zaken die we doorgaans als vanzelfsprekend aannemen? Schrik je niet terug voor een stevige inhoudelijke discussie? Kortom, wil je boven je wetenschapsgebied uitstijgen? Dan is de masteropleiding Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied iets voor jou!

Specialisaties

 • Filosofie van de Bedrijfswetenschappen

  Studeer je Bedrijfswetenschappen, Economie of Bestuurskunde (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Bedrijfswetenschappen. Je leert daarmee vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Cognitiewetenschappen

  Studeer je Psychologie, Kunstmatige Intelligentie of (Cognitieve) Neurowetenschappen en zoek je filosofische verdieping? Volg de master Filosofie van de Cognitiewetenschappen en denk voorbij de grenzen van je discipline.

 • Filosofie van de Cultuurwetenschappen

  Studeer je Algemene Cultuurwetenschappen of Kunstgeschiedenis (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Cultuurwetenschappen. Je leert daarmee vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Gedragswetenschappen

  Studeer je Pedagogiek, Psychologie, Communicatie of Culturele Antropologie (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Gedragswetenschappen, en leer vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Geschiedenis

  Studeer je Geschiedenis of Kunstgeschiedenis (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Geschiedenis. Je leert daarmee vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Godsdienstwetenschappen

  Studeer je Theologie of Religiewetenschappen (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de Master Filosofie van de Godsdienstwetenschappen. Je leert daarmee vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Natuur- en levenswetenschappen

  Volg je een wo-opleiding in een bètadiscipline en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de Master Filosofie van de Natuur- en Levenswetenschappen. Je leert daarmee vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Politicologie

  Studeer je Politicologie of een gerelateerde studie (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Politicologie. Je leert daarmee vanuit filosofisch perspectief te reflecteren op dat vakgebied.

 • Filosofie van de Rechtswetenschap

  Studeer je Rechten (wo) en zoek je filosofische verdieping? Volg dan de master Filosofie van de Rechtswetenschappen. Daarmee stijg je boven je vakgebied uit, doordat je vanuit filosofisch perspectief leert reflecteren op het recht.