Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

 Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Docenten zijn toegankelijk en staan vaak ook open voor een praatje in de pauzes. Ik heb in een korte tijd veel leuke mensen leren kennen.
Martha Kemper Student Het verhaal van Martha
Er wordt actieve inbreng gevraagd, maar ook genoeg eigen verantwoordelijkheid gegeven.
Portret Annetoos Struik
Annetoos Struik Student Het verhaal van Annetoos
Deze master spreekt me zeer erg aan omdat het zich bevindt op het snijvlak tussen de 'exacte' wetenschappen en de filosofie.
Portret Daan Lijdsman
Daan Lijdsman Student Het verhaal van Daan

Sociale Media

Volg onze faculteit op diverse sociale media: