Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De theorie in het eerste halfjaar is meer toegespits op de praktijk.
Portretfoto Sabrina Wagelmans
Sabrina Wagelmans Alumnus Het verhaal van Sabrina
Inhoudelijk heeft de master mij veel kennis opgeleverd binnen de klinische (neuro)psychologie die mij helpt bij het kritisch evalueren van de thema's waarmee ik werk.
Portretfoto Willem Eikelboom
Willem Eikelboom Promovendus bij het Alzheimercentrum Het verhaal van Willem
Mijn ervaring is dat het stage lopen alsook het schrijven van mijn masterscriptie op een plaats waar klinisch werk en wetenschappelijk onderzoek bij elkaar komen, een fundamentele basis heeft gelegd voor kritisch denken.
Portret Ynès Hendriks
Ynès Hendriks Psycholoog bij Topklinisch Centrum Neuropsychiatrie Vincent van Gogh Het verhaal van Ynès
Het meest uitdagend aan de master gezondheidszorgpsychologie is de combinatie van theoretisch onderwijs, het doen van wetenschappelijk onderzoek, en de stage.
Foto van Simon
Simon Peters Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Het verhaal van Simon