Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

Master Open Dag

Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Online platform (pre-)mastervideo's

Ben je verhinderd tijdens de Master Open Dag of wil je de belangrijkste informatie over onze (pre-)masteropleidingen nog een keer terugkijken na je bezoek aan de Master Open Dag? Bekijk dan de voorlichtingsvideo's in ons online platform.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De theorie in het eerste halfjaar is meer toegespits op de praktijk.
Portret Sabrina Wagelmans
Sabrina Wagelmans Student Het verhaal van Sabrina
Inhoudelijk heeft de master mij veel kennis opgeleverd binnen de klinische (neuro)psychologie die mij helpt bij het kritisch evalueren van de thema's waarmee ik werk.
Portret Willem Eikelboom
Willem Eikelboom Promovendus bij het Alzheimercentrum Het verhaal van Willem
Mijn ervaring is dat het stage lopen alsook het schrijven van mijn masterscriptie op een plaats waar klinisch werk en wetenschappelijk onderzoek bij elkaar komen, een fundamentele basis heeft gelegd voor kritisch denken.
Portret Ynès Hendriks
Ynès Hendriks Psycoloog bij Topklinisch Centrum Neuropsychiatrie Vincent van Gogh Het verhaal van Ynès
Het meest uitdagend aan de master gezondheidszorgpsychologie is de combinatie van theoretisch onderwijs, het doen van wetenschappelijk onderzoek, en de stage.
Portret Simon Peters
Simon Peters Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Het verhaal van Simon
In dit vakgebied is elke dag anders door de afwisselende werkzaamheden en doordat iedereen die zich aanmeldt een ander verhaal heeft.
Portret Rosa Ravenhorst
Rosa Ravenhorst Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog Het verhaal van Rosa