Historical, Literary and Cultural Studies (research)

Deze Arts and Humanities onderzoeksmaster onderstreept de theoretische en methodologische aspecten van de geesteswetenschappen om bij te dragen aan academische diepgang, interdisciplinariteit en toekomstige flexibiliteit die verder reiken dan slechts één gebied. Deze master heeft drie specialisaties: Historical Studies, Literary Studies en Art and Visual Culture. De master bereidt je voor om origineel onderzoek te doen waarbij je complexe problemen vanuit een interdisciplinaire hoek benadert. Het is een onmisbare stap voor studenten die een academische carrière willen nastreven, aangezien veel van onze afgestudeerden promovendi worden.

Specialisaties

  • Art and Visual Culture (research)

    Of je je nu wilt specialiseren in studie van kunst, artefacten, advertenties, of sociale media, met de specialisatie Art and Visual Culture leer je grondig onderzoek te doen naar visuele cultuur.

  • Historical Studies (research)

    In de specialisatie Historical Studies doe je uitgebreid historisch onderzoek naar ontwikkelingen in het verleden waardoor je de waarde van hedendaagse herinterpretaties beter kunt evalueren.

  • Literary Studies (research)

    In de masterspecialisatie Literary Studies leer je hoe je nieuwe ontdekkingen doet die bijdragen aan een beter begrip van literaire teksten en hun functie in de samenleving.