Mogelijke beroepen

Arbeidsmarktperspectief

Na je afstuderen kun je posities bekleden zoals onderzoeker aan universiteiten, in ziekenhuizen en medische en farmaceutische bedrijven. Je kunt ook je academische achtergrond toepassen op maatschappelijke vraagstukken via banen als supervisor van klinische onderzoeken, consultancy, beleidsmedewerker, communicatiemedewerker of docent.

Mogelijke beroepen

  • Onderzoeker in een ziekenhuis of aan een universiteit
  • Onderzoeker bij een bedrijf
  • Supervisor van klinische onderzoeken
  • Gezondheids- of voedselconsultant of beleidsmedewerker
  • Communicatiemedewerker bij een ziekenhuis of overheidsinstantie

Een PhD doen bij de Radboud Universiteit

Als je een carrière in de wetenschap zoekt, is het mogelijk om te solliciteren voor een PhD aan de Radboud Universiteit. Natuurlijk kun je ook in de rest van de wereld solliciteren. Veel van onze studenten hebben al een promotieplaats weten te bemachtigen.

Maak gebruik van je studie!

Om je voor te bereiden op het vinden van een baan, biedt de Radboud Universiteit verschillende vormen van oriëntatie op de arbeidsmarkt aan, zodat je je tijdens je studie kunt voorbereiden op je toekomst. Career Service Science helpt studenten en jonge alumni bij hun weg naar de arbeidsmarkt. Je kunt bij hen terecht voor hulp bij loopbaanoriëntatie, sollicitatietips en informatie over stages en vacatures. Bovendien organiseren studenten elk jaar het BBB Career Event, de ideale plek voor studenten en werkgevers om elkaar te ontmoeten.

Blijf leren na je master

Wil je na je studie bijblijven met de snelle vooruitgang in onze huidige samenleving? Dan is een post-master misschien iets voor jou. De Radboud Academy biedt veel mogelijkheden voor een levenlang leren.