Studieprogramma van Human Biology

De specialisatie richt zich primair op klinische problemen op moleculair en cellulair niveau. Het is nauw verbonden met het onderzoek dat wordt uitgevoerd bij het Radboudumc. Het programma richt zich op drie hoofdonderwerpen: Translational Genomics, Molecular Therapeutics, en Stamcelbiologie. In de rest van het programma kun je je eigen traject volgen om je voor te bereiden op je stage naar keuze.

Studieprogramma

  • Jaarprogramma Human Biology

    Het eerste jaar bestaat uit drie verplichte vakken. Je kunt de rest van je studie samenstellen met specialisatiekeuzevakken, een filosofiekeuzevak en vrije keuzevakken. Om het programma af te ronden moet je twee stages, een review article en een onderzoeksvoorstel voltooien.

    Bekijk jaarprogramma

Studeren in het buitenland

Tijdens je master krijg je de kans om in het buitenland je stage en/of scriptie te doen. Hierdoor leer je dingen te bekijken vanuit het perspectief van een andere cultuur en ontmoet je nieuwe mensen; het is een ervaring die je leven verrijkt. Bovendien staat het goed op je cv! Kijk voor meer informatie over bijeenkomsten, beurzen, stages en andere praktische informatie op de Radboud International webpagina.

Extra uitdaging

Op zoek naar een extra uitdaging tijdens je studie? Vind je het interessant om na te denken over actuele, maatschappelijke thema's vanuit verschillende academische perspectieven? Ontdek wat de Radboud Honours Academy te bieden heeft om het beste uit jezelf te halen tijdens je studententijd.